A házhozszállítás sem akadály többé

Filed in Életmód A házhozszállítás sem akadály többé bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ízletes ételek

Ha már unjuk a töltött káposztát és a csirkepaprikást, akkor itt az ideje, hogy kipróbáljunk valami újat! Bár a fent említett ételek kétség kívül nagyon finomak, azért az sem semmi, amit a kinaikonyha.hu weboldalon találunk. Minden olyan étel jelen van az étlapon, ami maghatározóan jellemző erre a különleges konyhára.

Természetesen nem lehetnének ennyire finomak, hogyha nem azzal a szakértelemmel és alázattal lennének elkészítve, mint amivel Wang szakácsmester bír. Rengeteg a pozitív visszajelzés, még azoktól a személyektől is, akik általában a magyar konyha ízeit kedvelik.

Continue Reading

,

Horváth Nikoletta az év embere 2014-ben

Filed in Életmód Horváth Nikoletta az év embere 2014-ben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nem akárki az év embere!

A legtöbb kisgyermek, ha megkérdezzük, meg tudja mondani, hogy ki a példaképe. Felnőtt korban már nincs mindenkinek az életében ilyen személy, viszont szinte biztosan vannak olyan emberek, akikre valamiért felnézünk.

Nem ritka, hogy a közösségi médiában is figyelnek erre és minden esztendőben választanak valakit, aki valamilyen oknál fogva, megkapja az év embere címet. Ez egy nagyon hasznos kezdeményezés, hiszen mind a kiválasztott személynek, mind a közönségnek egyfajta bátorítást nyújt. Continue Reading

,

TOP