Home > Szállás > Ha apartman Pécs városában érdekli Önt, mert már alig várja, hogy megnézze magának a Mediterránium Kapuját, akkor gondoljon az Orchidea Apartmanra!

Ha apartman Pécs városában érdekli Önt, mert már alig várja, hogy megnézze magának a Mediterránium Kapuját, akkor gondoljon az Orchidea Apartmanra!

Apartman Pécs

Apartman Pécs

Mindenkinek szüksége van arra, hogy néha kikapcsolódás gyanánt felkeressen egy-egy olyan vidéket Magyarországon, ahol még vagy nem járt soha, vagy már igen, és pont azért érdemes lesz visszatérnie oda. Pécs egyértelműen olyan város, ahol mindenki jól szokta érezni magát. Amennyiben apartman Pécs városában érdekli az utazót, akkor érdemes lesz magának olyan helyen szállást keresnie, ahonnan a város nevezetességei, látnivalói csak karnyújtásnyira vannak. Az Orchidea Apartman Pécs belvárosában található, egy ottani épület nyolcadik emeletén. Így ez az apartman Pécs esetében főleg olyanok számára javallott, akik nem jönnek zavarba a nyolcadik emelet tényétől. A kilátás természetesen páratlan ilyen magasságból. De nem csak a kilátás, hanem a megközelítés is rendben van, hiszen mind a vasúti pályaudvar, mint a távolsági autóbuszállomás percekre esik csak az Orchideától. Aki pedig autóval érkezik, annak az a jó hírünk, hogy ha a látogatása hétvégére esik, akkor sehol nem kell parkolódíjat fizetnie a városban! (Minden más esetben zónadíj van érvényben.) Az Orchidea Apartman Pécs egyik legjobb helyen fekvő lakását kínálja tehát az utazók számára. Mielőtt Pécsre látogat, mindenféleképpen keressen fel minket telefonon!

Print Friendly

Címkék:

Comments are closed.

TOP