Home > Szolgáltatás > Kellene gyorsan egy értékesítő kolléga? Bérelni is lehet ám!

Kellene gyorsan egy értékesítő kolléga? Bérelni is lehet ám!

Munkaerő toborzás és kölcsönzés

Munkaerő toborzás és kölcsönzés

Gyorsan szüksége lenne egy értékesítő kollégára, de nem tudja hova is fordulhatna segítségért? A pannonwork.hu oldalon akár bérelni is lehet, hiszen egy olyan munkaerő-kölcsönző cég vagyunk, ahol igyekszünk megtalálni a megfelelő alkalmazottakat.

Toborzási folyamatunk abszolút az Ön és persze üzleti igényeihez igazodik, a konzultáció alapú megközelítésünk pedig 5 pontban fejezi ki igazán, hogy cégünk miként is választja ki a partnercégek munkavállalóit.

Először is felmérjük az ügyeket, a vállalkozásának profilját, hogy megtudjuk milyen kompetenciákkal bíró alkalmazottra lesz szükség. Ezután toborzóink megkeresik azokat a jelölteket, akik beleillenek a képbe.

Ez követi a szűrés, vagyis az önéletrajzon túl, megismerkedünk a jelöltekkel. Majd a kiválasztás, végezetül pedig a teljesítménymonitorozás. A pannonwork.hu ugyanis fontosnak tartja, hogy figyelemmel kísérje a közvetített munkavállaló útját, hogy biztosak legyünk benne, a legjobb alkalmazottat találtuk meg Önnek. Keressen fel minket, hogy segíteni tudjunk!

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,

Comments are closed.

TOP