A beltéri ajtók sok helyen kaphatóak

A lakások, irodák és minden épület szerves részét képezik a nyílászárók. Nélkülük nem látnák ki és nem tudnánk közlekedni. Az ablakok, a bejárati és beltéri ajtók mindenhol körülvesznek bennünket, a legnagyobb választékban, mérettől, anyagtól és színtől függetlenül. Rengetegféle nyílászáró létezik. Ez párhuzamosan fejlődött az építőipari technológiákkal.

A barlang bejáratát kővel torlaszolták el, ma a lakásokat bejárati és beltéri ajtók tarkítják. Manapság a legjellemzőbb a műanyag nyílászáró, de a helyiségeket elválasztó modell inkább a fa vagy laminált pozdorja lemez a legismertebb. Miért? A hagyományos fenyőfa modellek alacsonyabb árfekvésűek, könnyen festhetőek, szerelhetőek.

A laminált változatok viszont sokkal inkább dekoratívak, jobban illenek a falak színéhez és számos kivitelben elérhető. Még egyedi méretben is igényelhető. A beltéri ajtók számos forgalmazó kínálatában megtalálhatóak. Fontos megjegyezni, hogy ezeket általában zár és kilincs nélkül forgalmazzák, tehát azokat külön kell megvásárolni, szintén ízlés és pénztárca függvényében.

You may also like...