A Growshop a téli kertészkedést is lehetővé teszi

Growshop

Bár a naptár szerint még csak az ősz közepén járunk, Önnek máris hiányoznak a kerti a virágok és a saját termesztésű zöldségek, gyümölcsök? A Growshop szolgáltatásainak hála, egyetlen percig sem kell tovább nélkülöznie a természet közelségét, hiszen a megfelelő eszközökkel és a helyes lépésekkel a lakásába is otthont adhat a kedvenc növényeinek.

Csak néhány kelléket kell innen beszereznie, amivel egy beltéri kiskertet alakíthat ki, illetve valamilyen termőközeg alternatívát és máris elültetheti a kedvenc virágai gumóját, elvetheti az Ön által sokszor fogyasztott zöldségek és gyümölcsök magvait.

Ha ez megvan, akkor a megfelelő öntözésről és a tápanyagok biztosításáról kell még gondoskodnia, amiben azonban a Growshop szintén a segítségére lesz, hiszen direkt ilyen körülmények között alkalmazható öntözőberendezéseket is kínálnak. Valamint a benti növények táplálásához szükséges tápoldatokat és különféle szereket is értékesítenek. Térjen be hozzájuk vagy keresse fel a weboldalukat és kertészkedjen a tél folyamán is!

You may also like...