A nagytekercses wc papír a túrázás alkalmával sokat segíthet

A nagytekercses wc papír hosszú utakra a legjobb

A nagytekercses wc papír hosszú utakra a legjobb

A munkás hétköznapok forgatagában csak ábrándozunk arról, hogy milyen is volna kicsit kikapcsolódni. Amikor aztán eljön a lehetőség, a hátunkra vesszük a hátizsákot, és irány az erdő vagy éppen a folyópart. Érdemes azonban figyelni, hogy mit viszünk magukkal, mert egy nagytekercses wc papír bármikor jól jöhet.

Akár a hagyományos célra, de másra is felhasználható, annak függvényében, hogy mennyire vagyunk kreatívak. A túrázások alkalmával gyakori probléma, hogy a bakancsunk beázik. Ilyenkor nem sok mindent tudunk tenni azért, hogy hamar kiszárítsuk, de azért lehet pár trükk a tarsolyunkban. Amennyiben az estét sátorban töltjük, gyakran tüzet is gyújtunk a melegedés érdekében.

Ha véletlenül nem vittünk magunkkal megfelelő tűzgyújtóst, de van nálunk egy nagytekercses wc papír, akár még valamennyit be is áldozhatunk belőle a cél érdekében. A nedves bakancsunkat aztán itt meg tudjuk szárítani, de amennyiben mégsem, megint kapóra jöhet a nagytekercses wc papír segítsége, hiszen ha pár gombócot gyűrünk össze a száraz papírból, és azt belehelyezzük a cipőnkbe, akkor reggelre meglepő módon sokkal szárazabb lesz.

You may also like...