A természetes műszempilla mindenkinek tetszik?

A hölgyeknek van néhány csodafegyverük, amelyekkel a csábítás művészetét vívják. A természetes műszempilla divatnak számított már több évtizeddel ezelőtt is, ez mára sem változott sokat, ezért nem igazán kell bemutatni a nőknek ezt a kiegészítőt.

Mégis megéri foglalkozni a témával, hiszen óriási különbségek vannak minőségben és ennek okán természetesen árban is. Ami a minőséget illeti, sokszor szemmel látható a különbség, hiszen egészen más egy márkás, sok szálból álló, finom pillákból összerakott darab, mint a tömegtermék.

Másfelől gyakran nem is annyira ránézésre szembeötlő a különbség, sokkal inkább az élettartama vagy a praktikája, a felhelyezés egyszerűsége, esetleg az ezzel kapcsolatos nehézségek okozzák a különbséget.

A természetes műszempilla fő jellemzője a nevéből kitűnik, nevezetesen a saját pillákra emlékeztet. Nem látni rajta rögtön, hogy mű termékről van szó, ez pedig sok hölgy szemében dicséretes tulajdonság. Mindenképpen érdemes átgondolni, hogy melyik verzió mellett tesszük le a voksot.

You may also like...