Árutartó ár-érték aránya

Árutartó

Árutartó

Ha egyedi állványt vagy displayt szeretnénk az üzletünkbe, akkor kattintsunk a Tiszaferr oldalára, ahol nagyon széles választék vár ránk! Egyedi méretekben is lehet gondolkodni, természetesen ebben az esetben egy versenyképes árat kap a megrendelő. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy árutartó eszközökre is szükségünk lehet.
Speciális árutartó is választható, amelyekre táskákat, öveket vagy egyéb kiegészítőket lehet tenni. A polcok is ebbe a kategóriába sorolhatóak, arról nem is beszélve, hogy szinte bárhová felszerelhetőek és nagyon praktikusak.

Árutartó kategóriájába csoportosíthatóak a karok, amelyekre vállfákat lehet elhelyezni. A T vagy L lábas rendszer szélessége és magassága például igényeinknek megfelelően változtatható. Különböző alakú profilokat szintén lehet hozzá választani. Amennyiben a Tiszaferr webáruházából rendelünk, akkor nem kell attól félni, hogy gyenge minőségű termékeket válaszunk. Itt nagyszerű ár-érték arányokkal találkozunk, sőt, még extra kedvezményeket is lehet igényelni.

You may also like...