Az adó 1% óriási segítséget jelent

Segítsen adó 1% hozzájárulásával

Segítsen adó 1% hozzájárulásával

Magyarországon a betegségek általi elhalálozások jelentős hányadát a rákos megbetegedések teszik ki. A daganatos.hu már évek óta foglalkozik adományok gyűjtésével a daganatos betegségek ellen folytatott küzdelemben.

Segítsen az adó 1% hozzájárulásával Ön is! Csak egy nyilatkozatába kerül, viszont az alapítvány számára ez a felajánlás jelenti a legalapvetőbb adománybeli forrását. Persze ez nem jelenti azt, hogy más módon nem segíthet.

Természetesen többféle módon hozzájárulhat ahhoz, hogy az alapítvány, egyebek mellett, például korszerű gépeket adományozhasson kórházaknak. Az adó 1% mellett tehát, Ön magánszemélyként és cégként is segíthet. Nyilván minden Forint óriási előrelépést jelenthet a daganatos betegek támogatása érdekében. Az alapítvány jelenleg is egy eszközbeszerzési projekt megvalósításához gyűjt, ami elsősorban prognosztizáló és diagnosztizáló feladatokat tud ellátni új, modern technológia által. Tehát, az Ön által felkínált adó 1% ezen nemes cél eléréséhez nyújtana segítséget.

You may also like...