Az EGR szelep tisztító megóvja a gázhajtású motort

EGR szelep tisztító

Az autók motorjainak optimális működéséhez, a fém alkatrészek magas hőfokon történő, egymáshoz közeli mozgását valamilyen szinten szabályozni kell.

Hogy minden alkatrész hosszú élettartamot éljen meg, a folyamatos kenés, olajozás nélkülözhetetlen. Az EGR szelep tisztító pontosan ott fejti ki hatását, ahol az autógáz üzemel a motorban. Az ilyen helyeken nincs kenőanyag, ami megvédi az alkatrészeket, így rövidebb idő alatt kopnak el. Az EGR szelep tisztító magas kenő- és tisztítóhatással rendelkezik, így biztosítja, hogy a motor minden alkatrésze kiválóan működjön és ne kopjon el idő előtt. Az autógáz remek alternatíva a benzin és gázolaj mellett, mivel az alacsonyabb ára mellett is igen hatékony.

Viszont, mivel magasabb hőfokon ég, nagyobb igénybevételnek teszi ki a motort. Az EGR szelep tisztító hatékonyan védi a motor alkatrészeit és meghosszabbítja azok élettartamát, mindezt kiváló teljesítmény leadás mellett. A jlmshop.hu webáruházban többféle ilyen adalékanyagot talál, amelyek megfelelnek az autónak.

You may also like...