A babzsák párna gyönyörű kivitelezése

Babzsák fotel

Babzsák fotel

Az óvodákban mindig nagy hangsúlyt fektetnek a mesélésre. A csemeték alá babzsák párna kerül és így körbeülik az pedagógust, aki mesél nekik. Már régi szokás a mesepárna használata ilyenkor, hiszen ez egyfajta keretet ad a foglalkozásnak és a kicsik is tudják, hogyha előkerül, akkor nemsokára mesét hallanak.

Ezért is nagyon szeretik maguk igazgatni a mesepárnájukat. Sok helyen előnyben részesítik a babzsák párnát, hiszen ez nemcsak kijelöli az ülőhelyet, hanem kényelmes is.

Ezek általában nagyobb méretben készülnek, mint az átlagos párnák, így sokkal alkalmasabbak ülésre. Akár törökülésben, akár kinyújtott lábakkal vagy félig fekve, a babzsák párna ideálisan felhasználható mesepárnának.

Az igazi keretet az adja meg, ha az óvó néni is egy babzsákon mondja a mesét, hiszen így összhangban lehet az összes berendezés. A kicsik szeretik azt játszani, hogy ők a mesélők, így akár őket is rá lehet ültetni a nagyobb fotelre, amíg a pedagógus babzsák párnán foglal helyet és hallgatja az előadott mesét.

You may also like...