Biztonságos autószállítás külföldről

Autószállítás

Autószállítás

Gépkocsi vásárlás tervezésekor ajánlatos megnézni a külföldi piacot is, hiszen esetenként sokkal kedvezőbb árakat kínál fel az érdeklődőknek. Azonban arra is gondolni kell, hogy ameddig a jármű nincs forgalomba íratva, addig illegális azt vezetni. Nos, ilyenkor van szükség autószállítás szolgáltatásra.

A www.automentes112.hu weboldal teljes körű segítséget nyújt számos helyzetben. Ha már megvolt az adásvétel, és az új tulajdonos kedvét semmivel nem lehet elrontani, annyira izgatott új járműve láttán, akkor már csak egy dolgot kell elintézni.

Az azonban lényeges, hogy a személygépkocsi papírjai rendben legyenek, hiszen e nélkül tilos a fuvarozása. Abban az esetben, ha az illető tudja, hogy mikorra kellene az autószállítás, akkor előre egyeztethet egy időpontot a vállalattal.

A cég kijelölt csapata ott lesz a megbeszélt időben. Továbbá az autószállítás biztonságos körülmények között megy végbe, hiszen a járművet megfelelően rögzítik, illetve többször ellenőrzik az odaerősítéseket. Autószállítás igényelhető mind belföldön, mind külföldön.

You may also like...