DMC hímzőfonal színátmenetes kiadásban

DMC hímzőfonal

DMC hímzőfonal

A hölgyek szívesen foglalkoznak a keresztszemes hímzéssel és a gobelinezéssel. A megfelelő minták létrehozása érdekében szükség van a DMC hímzőfonal segítségére. A Kézi Hímzés Bt. oldalán nyugodtan lehet válogatni, hiszen itt többféle típus áll a vevők rendelkezésére.

Nagyon különlegesek a színátmenetes termékek, amelyekkel eredeti alkotásokat lehet készíteni. Csak a fantázia szabhat határt az alkotni kívánt műveknek. A DMC hímzőfonal nagyon jó minőségű, ezért igazán könnyen lehet vele dolgozni. A szálak szétszedésével igazán sokáig használható egy-egy gombolyag. Akkor sincsen baj, ha Coloris vagy Mouliné fonalak kellenének, mert a kínálatból mindkettőt meg lehet rendelni.

A pamutból készült termékek nem okoznak csalódást akkor sem, ha többféle árnyalatra lenne szükség, hiszen a hatalmas kínálatnak köszönhetően, lehetőség nyílik a rendelésre.

Egy nyolcméteres DMC hímzőfonal csupán pár száz forintba kerül, tehát ebből a szempontból sem fog nehézségekbe ütközni a vásárlás. Egy kis ügyességgel gyönyörű alkotások hozhatók létre, ezért érdemes ellátogatni a Kézi Hímzés Bt. honlapjára.

You may also like...