Érdemes megismerkedni a HIFU géppel

HIFU gép

A High-Intensity Focused Ultrasound Training, vagyis a nagy intenzitású fókuszált ultrahangos edzés a kezdetekben nem mindenkinek vált be, és java részt ez azért volt, mert az első gépek nem voltak éppen annyira hatékonyak és az edzés, kezelés is sokba került. A harmadik generációs HIFU gép esetében azonban ezeket a negatívumokat végleg el lehet felejteni. A korábbi masinák alkalmazásakor az is megesett, hogy a kezelési idő, illetve a költségek csökkentése érdekében, a kezelt felületre a szükségesnél kevesebb kezelővonalat fektettek.

Régen rengetegen döntöttek a HIFU gép mellett az arckezelés miatt. Hogy az ár reális legyen, az ajánlott 500 vonal megfelezésével az árat is megfelezték. Azonban ez hiába volt kedvező a pénztárcának, a várt hatás elmaradt, hiszen nem hiába volt megszabva, hogy miként kell használni. Sőt, gyakran még utólagos kellemetlen következmények is felbukkantak. Ide sorolható az, hogy a nem elég sűrű, szabálytalan kezelővonalak mentén a kollagénrostok egyeletlenül alakultak ki. Ez nem a gép hibája volt, hanem azé az ötleté, amelyik szerint elég lesz a tanácsolt kezelés helyett egy kevésbé hatékonyt választani. Szerencsére a legmodernebb HIFU gép esetében ez már nem áll fent, hiszen a 3. generációs modell rövid idő alatt is kifejti egyedülálló hatását. Éppen ennyire eredményes az InfraShape eszköz is. Magyarországon az InfraShape Horizontal eladó számtalan áruházban, webshopban és internetes boltban. Azonban vigyázni kell, hiszen nem mindegyik online felületen adottak a kedvező árak.

Aki olcsón akar hozzájutni egy termékhez, nem bánja meg, ha az alakformalogepek.hu shopot választja. Itt az InfraShape Horizontal eladó a lehető legreálisabb áron. Miért is válik ez a termék be mindenkinek? A masina azért profi, mert gyorsan segíti elő a fogyást úgy, hogy közben garantálja a megfelelő testsúly és testkontúr elérését. Emellett a gép méregtelenít, a narancsbőrt megszünteti és serkenti a nyirok- és vérkeringést. Ha az InfraShape Horizontal eladó, méghozzá jutányos, akciós áron, akkor igenis élni kell a páratlan lehetőséggel és meg kell venni azt.

You may also like...