Eredeti és utánzat férfi parfümök

Természetes levendula  illat

Természetes levendula
illat

Ma már a férfi illatokból legalább annyiféle kapható, mint a nőiekből. A különféle illatárnyalatokban készülnek a férfi parfümök. Vannak közöttük édesebb, dinnye illatra húzók, de vannak olyanok is, amelyek valamely virág illatára emlékeztetnek.

A fenyő, dohány, szantál, mind-mind illatalapokat képezhetnek. Ma már a legkülönfélébb illatú férfi parfümök kaphatók, és noha előfordul, hogy elsőre kicsit szokatlannak tűnnek, de amikor valaki a bőrére fújja, mindig kicsit más illatot adnak, mint a próbaszalagon.

Különböző embereken ugyanaz az illat is másként hat, ezért vásárlás előtt, ha van rá mód, érdemes a bőrön is kipróbálni. Sőt, még ugyanazon a személyen is más illatot adhat attól függően, hogy mit evett és milyen a hőmérséklete.

Weboldalunkon ismertetjük a parfümök jelzéseit, amelyek a férfi parfümök jelölésein is megtalálhatók. Így mindenki tudja, hogy parfümöt, vagy toilette vizet rejt a felirat. Természetesen azt is jelöljük, hogy eredetiről vagy utánzatról van szó. Így vásárlóink tudják, hogy mire számíthatnak. 

You may also like...