Eredeti növényi aromaolajok

Növényből készül az aromaolaj

Növényből készül az aromaolaj

Sokan hallottak az aromaterápiáról, de nem mindenki tudja, hogy miben is rejlik a titka és mely anyagok használhatók a terápia során. Ami fontos, hogy a növényekből készült aromaolajok képezik az alapját.

Ez ma már akár házilag is elkészíthető, hiszen beszerezhetők olyan kis lepárló kazánok, amelyekben ezek az olajok elkészülhetnek. Nem egyszerű ez a munka, de akit érdekel a módszer, annak megéri a fáradozást.

Aki viszont nem szeretne bíbelődni az aromaolajok készítésével, az webáruházunkból jó minőségben megvásárolhatja őket. Tudni kell, hogy ezek az olajok nem gyógyító hatásúak, de erőteljesen hatnak a szervezetünkre.

Akár fürdővízbe, masszázshoz használt bázisolajba vagy párologtatáshoz is kiválóak. Az olaj hatásától függően a hasonló hatást kifejtők egymás között keverhetők is, és így egyedi illatokat kreálhatunk. A növényekből készült aromaolajok hatásairól sok helyen lehet olvasni, de webáruházunk oldalain részletesen, valamint a termékekhez mellékelve is megadtuk az alapvető használati leírásokat. 

You may also like...