Fontos a vállalkozói képzés megújítása

Kedvezményes tanfolyamok

Annak, aki belföldi vagy külföldi árufuvarozó céggel rendelkezik 10 évenként meg kell újítania az ismereteit ezzel kapcsolatban. A vizsgához kilencnapos vállalkozói képzés vezet. Mindenkinek egyszerűen elvégezhető, csupán 6 darab tesztlapot kell kitölteni, aminek mindegyike más-más ismeretekre vonatkozik.

A járművek műszaki ismereteiről kell meggyőző eredményt felmutatnunk, az árufuvarozási ismeretek szintén fontos részét képezik a vizsgának, de a további tantárgyak részletes leírását megtaláljuk a transzportstudium.hu weboldalon.

Amennyiben a cégvezetésen kívül mi magunk szeretnénk betölteni a sofőr szerepét is, akkor más tanfolyamok elvégzésére is szükségünk lesz, hiszen ez további ismereteket követel meg. Az ADR tanfolyam és a GKI árufuvarozó gépkocsivezető képzésnek szintén szerepelnie kell a repertoárunkban.

A vállalkozói képzés minden esetben csak a hasznunkra válhat, mert így mindenre felkészülhetünk, ami egy ilyen cég vezetésével kapcsolatos. Egy vállalkozás nyereményes vezetése nagy kihívás, amit megkönnyít a vállalkozói képzés.

You may also like...