Fúrógép akció kihagyhatatlan ajánlatokkal

Hitachi fúrókalapács

Kivel ne történt volna még meg, hogy kellett volna sürgősen egy fontos szerszám, de pont nem volt otthon. Sok teendő akad akkor, hogyha az ember kertes házban lakik, de egy panellakás esetében szintén gyakran elfordul, hogy valamit meg kell szerelnünk saját kezűleg, hiszen szakember hívni a kisebb feladatokhoz értelmetlen lenne.

Használjuk ki a fúrógép akció kínálta lehetőségeket, mert olcsón szerezhetünk be rendkívül jó minőségű szerszámokat, amelyek hosszú éveken át lesznek a segítségünkre, a nehezebb feladatok esetén is! Egy renoválás alkalmával fog kiderülni igazán, hogy jó vételt csináltunk vagy csak kidobott pénz az egész, amit a fúrógép akció keretein belül költöttünk el. A szerszemgepwebshop.hu azt ajánlja, hogy válasszuk a minőséget, mert az erre befektetett összeg bizonyosan meg fog térülni egy idő után. Nem lesz többet gondunk arra, hogy a fúrógép akció során vásárolt termék tönkremegy.

Ilyenkor rengeteg típus közül választhatunk és érdemes egy pillantást vetni az újabban egyre népszerűbb akkumulátoros megoldásokra is. Ezek közé tartozik Hitachi DS18DSFL, ami szerszámkofferrel együtt rendelhető meg kedvező áron. Az ergonomikus kialakítás kényelmessé teszi a használatát. A forgás iránya egyszerűen változtatható a Hitachi DS18DSFL esetében. A forgatónyomaték minden esetben egy fontos tényező a csavarozó gépek esetében. A Hitachi DS18DSFL típusánál a gyártó 22 fokozatban állítható forgatónyomaték-tartománnyal látta el a masinát.

Természetesen a szerszámkoffer nem érkezik üresen, illetve nemcsak az akkus fúró-csavarozó kapott benne helyett, hanem egy 55 darabos szerszámkészletet is tartogat. Ez a rengeteg tartozék alkalmas arra, hogy minden tekintetben kihasználható legyen a Hitachi DS18DSFL. Nemcsak egy darab akkumulátor, hanem egyenesen kettő jár hozzá, így ha az egyik lemerült, akkor sem kell leállnia a munkának, hiszen a másik behelyezésével folytathatjuk. Ezzel a praktikus szerszámkészlettel felvértezve, aligha fogunk olyan feladattal találkozni, amit ne tudnánk könnyedén megoldani.

You may also like...