Ha a Trófea kell Önnek mint étterem, első körben keresse fel az alábbi honlapot!

trófea

Nincsen annál jobb érzés, mint annyit enni, hogy étkezés után még egy kicsit a helyén maradjon az ember, nemde? Amennyiben Ön osztja ezt a nézetet, akkor a Trófeában van a helye, ez nem is lehet kérdéses! Ha nem tudja, hogy pontosan miért, úgy feltétlenül olvassa el ezt a cikket! A Trófea ugyanis tárt karokkal várja Önt: http://www.trofea.hu/

Miért pont a Trófea kellhet Önnek?

Sokan tudják már, megint mások pedig nem, szóval rántsuk le a leplet: a Trófea egy all you can eat étterem, ahol a betérő vendég annyit ehet és ihat, amennyit csak akar. (Illetve amennyit csak tud, hiszen vannak bizonyos fiziológiai tényezők, melyek gátat szabnak a valódi korlátlanságnak.) Ennek megfelelően a Trófea leginkább azon emberek számára nyújt vonzó alternatívát, minden más étteremmel szemben, akik tudnak és szeretnek is óriási mennyiséget enni. Nekik azonban olyan érzésük lesz, mintha mindig is a Trófeában szerettek volna étkezni.

Milyen módon tud a Trófea korlátlanságot biztosítani?

Ez a kérdés is mindig előkerül: ha mindenki kedvére ehet, akkor mi után kell mégis fizetnie a vendégnek? Mi az elszámolás alapja? Nos, a Trófeában magáért a korlátlan étkezés lehetőségéért kell fizetni – azért, hogy a vendég akár négy tányér ételt is meg tudjon enni, ha éppen belé fér annyi. Aki már egy tányérnyi ételtől jól tud lakni, hogy aznap már nem is nagyon kér már újra enni, annak persze érdemes inkább egy tradicionális vonalat követő helyen étkeznie a Trófea Grill helyett. A nagy étvágyú emberek azonban anyagilag jól tudnak járni a helyen.

Hol található meg a Trófea?

Apropó hely: a Trófea Grill nemcsak egyetlen lokáción lelhető fel, hanem rögtön három helyen is! Akad Trófea a Margit híd budai hídfőjénél, a belvárosi Király utcában, s végezetül a XIII. kerületben, a Visegrádi úton. Mindegyik Trófeában ugyanazt a korlátlanságot találja meg a vendég, így aztán érdemes a hozzá legközelebb esőt felkeresnie, ha megéhezik.

Akad-e igénybe vehető kedvezmény a Trófeánál?

Igen, akad, de csak azok számára, akiknek megfelel az, hogy egy adott idősávban, egy előre megszabott Trófeában tudnak aztán kedvezményes áron étkezni. Amennyiben ezt (pestiesen szólva) bevállalják a vendégek, akkor így a normál árnál olcsóbban juthatnak hozzá a korlátlan étkezés csábító lehetőségéhez. (Ami természetesen az italkínálatra is kiterjed, így ezen a téren sem kell magát visszafognia a vendégnek.)

Nézzen hát el a trofea.hu oldalra, és informálódjon minden egyes részletről!

You may also like...