Hogyan történik a teniszkönyök kezelése?

Teniszkönyök kezelése

Teniszkönyök kezelése

Abban az esetben, ha a könyökének külső oldala fáj, amikor hátrafeszíti az ujjait vagy a tenyerét, akkor forduljon orvoshoz minél hamarabb! Elképzelhető, hogy időszerűvé vált a teniszkönyök kezelése. A BMM azt ajánlja, hogy a problémával mindenképpen menjen el szakorvoshoz, mert kivizsgálásra lehet szükség a betegség esetében.

Alapesetben, a teniszkönyök kezelése történhet például jegeléssel, krémezéssel és pihentetéssel is, mert sokszor ezek a módszerek is csodát tehetnek. Azonban, ha nem múlik a fájdalom, akkor injekció is adható a fájdalmas területre.

Természetesen ez csak egy szakorvos közreműködésével lehetséges. A BMM dolgozóitól bármikor kérhető segítség. Az intézmény hétfőtől péntekig napközben tud időpontot adni, ezért erre az időszakra kell időzíteni a látogatásokat.

A teniszkönyök kezelése több orvos közreműködésével is történhet, mert a szakemberek listája alapján Önnek kell eldöntenie, hogy kivel kíván együttműködni. A honlapon a kezeléseknek az ára is meg van adva, ezért ennek köszönhetően anyagilag is tud majd kalkulálni.

You may also like...