Hölgykehely a nehezebb napokra

Minni hölgykehely

A nők életében minden hónapban eljön az a pár nehezebb nap, ami a legtöbbjük életében igazán kényelmetlen, korlátozó tényezőként van jelen. A hölgykehely mondhatni tökéletes alternatívája a tamponnak vagy a betétnek és számtalan előnnyel rendelkezik.

Ezek közül az egyik legnagyobb az, hogy kevesebbet kell vele foglalkozni, mint az előbb említett megoldásokkal, mivel minden probléma nélkül a helyén hagyható akár 8-10 órán keresztül is. Akár gyengébb, akár erősebb vérzésről van szó, nem kell tartani a kellemetlenséget okozó, esetleges szivárgástól.

A kialakításának köszönhetően a hölgykehely ugyanis tökéletesen illeszkedik a hüvelybe, így biztos, hogy a helyén marad és nem csúszik félre, sőt, még akár az uszodában vagy a strandon is teljes biztonsággal használható, a fertőzés veszélye nélkül.

A hölgykehely két méretben kapható. Az S-es méret tökéletes a 35 év alatti nőknek, amennyiben még nem szültek, a nagyobb, L-es méretet pedig azoknak javasolják, akik már túl vannak a gyermekáldáson, illetve rendszeres szexuális életet élnek.

You may also like...