Huawei P20, a visszafogott, de minőségi okostelefon

Huawei P20

Huawei P20

A Huawei a felsőbb vásárlói kategóriát megcélzó, kreatív designmegoldású és minőségi készülékeket piacra dobó gyártó. A Huawei P20 egy érdekes modell, a P20 Pro visszafogottabb, de egyáltalán nem kevés tudással rendelkező verziója. Ez egy nagyon jól összeállított, egységes készülék. Külalakra nagyon szép, elegáns. Előlapja és hátlapja üvegből van, valamint a kerete alumíniumból. Kézben fogva nagyon jó tapintású, kellemes, bár enyhén csúszós lehet, ezért telefontok nélküli használatkor tanácsos jobban figyelni. Méretei nagyon kompaktak, ezért kényelmesen lehet egy kézben is tartani. A hátlapon dupla kamera található, ami egyre elterjedtebb megoldás az okostelefonoknál. A képernyő felbontása nagyon jó, kiváló fényerővel és betekintési szögekkel. A Home gomb érintésérzékeny, tökéletesen működik és ujjlenyomat olvasó szenzort is tartalmaz, ami rendkívül intelligens navigációs funkcióval ellátott.

A Huawei P20 rendszerét sok szempontból személyre lehet szabni annak érdekében, hogy minden úgy működjön és úgy nézzen ki rajta, ahogyan mi szeretnénk. A kamerái elég jók ahhoz, hogy kellemes fényképeket és videókat tudjunk készíteni. Az előlap szelfi kamerája 24 megapixeles, ami igazán jónak mondható. A fényképezőgép szoftver sok intelligens tulajdonsággal rendelkezik, így a legigényesebb fényképezők is megkedvelik ezt a telefont.
Összességében a Huawei P20 minden szempontból átlagon felüli és bátran szállhat versenybe bármelyik Androidos okostelefonnal. Nagyon sok szenzor és adatkommunikációs modul van benne, ami miatt igazán praktikus a felhasználók számára. Az akkumulátora kapacitása nem mondható kimagaslónak, de átlagos használat mellett majdnem két napig képes energiával ellátni a telefont. A gyorstöltőjével nagyon gyorsan fel lehet tölteni a telefont.

You may also like...