Itt kezdhető el a barista képzés!

Barista képzés

Barista képzés

Nagyon sok ember szeretne bárban, kávézóban dolgozni, hiszen tudják, itt a beosztás mindig megfelelő, az esetek többségében a vezetőség rendes és a vendégek is igen kedvesek. Természetesen, ehhez abszolút kötelező a barista képzés, amelyik mindenképp felkészíti az adott személyt, aminek köszönhetően minden esetben helyt tud állni.

Tanácsos ezt a kurzust elkezdeni a www.bareszkozok.hu weboldalon található cég segítségével, amelyik tapasztalatának, szakavatottságának és profi oktatóinak köszönhetően a legegyedibb képzést nyújtja. Itt a kurzusok megtalálhatóak a kezdőtől a haladóig, ezért vitathatatlan, mindenki rátalál arra, amelyik a leginkább megfelelőnek bizonyul.

Fontos megjegyezni, a barista képzés havi rendszerességgel, intenzív formában zajlik majd, és a csoportlétszám 4-5 főt jelent. A teljes oktatás 6 hétig tart majd, és hetente csak egy oktatás lesz. Ezeknek köszönhetően tud felkészülni az ember az elméleti és gyakorlati részekre is, amelyek egyértelműen fontosnak bizonyulnak a barista képzés tekintetében.

You may also like...