Kellene gyorsan egy értékesítő kolléga? Bérelni is lehet ám!

Munkaerő toborzás és kölcsönzés

Munkaerő toborzás és kölcsönzés

Gyorsan szüksége lenne egy értékesítő kollégára, de nem tudja hova is fordulhatna segítségért? A pannonwork.hu oldalon akár bérelni is lehet, hiszen egy olyan munkaerő-kölcsönző cég vagyunk, ahol igyekszünk megtalálni a megfelelő alkalmazottakat.

Toborzási folyamatunk abszolút az Ön és persze üzleti igényeihez igazodik, a konzultáció alapú megközelítésünk pedig 5 pontban fejezi ki igazán, hogy cégünk miként is választja ki a partnercégek munkavállalóit.

Először is felmérjük az ügyeket, a vállalkozásának profilját, hogy megtudjuk milyen kompetenciákkal bíró alkalmazottra lesz szükség. Ezután toborzóink megkeresik azokat a jelölteket, akik beleillenek a képbe.

Ez követi a szűrés, vagyis az önéletrajzon túl, megismerkedünk a jelöltekkel. Majd a kiválasztás, végezetül pedig a teljesítménymonitorozás. A pannonwork.hu ugyanis fontosnak tartja, hogy figyelemmel kísérje a közvetített munkavállaló útját, hogy biztosak legyünk benne, a legjobb alkalmazottat találtuk meg Önnek. Keressen fel minket, hogy segíteni tudjunk!

You may also like...