Kézműves csokoládé sós íz-világgal
Amerikában az aztékok előszeretettel készítettek csokoládéból édességeket. Bár ebben az időben még nem igazán voltak kiöntő formák, inkább csak kisebb darabokban vagy táblákban fogyasztották az édességet. A kézműves csokoládé többféle ízesítéssel kerül a fuszerescsokolade.hu webáruházban. Többek között idetartozik a sós étcsokoládé is. A sós íz nem annyira jellemző a csokiban, de azért érezhető. A kissé érdekes íz, a karakteres 70 %-os kakaótartalommal valóban különleges édességet eredményez.
Ha szeretne jó minőségű, belga csokoládét megkóstolni, akkor a fuszerescsokolade.hu webáruház ajánlatait ne hagyja ki! A maják birodalmában is nagyon fontos volt a kakaóbab, amit megpörköltek, ledaráltak, majd vízzel higítottak. A kakaóbab igen magas zsírtartalma miatt, nagyon nehezen keveredett a vízzel. Napjainkban már inkább tejjel vagy tejszínnel van vegyítve a kézműves csokoládé. Így még krémesebb, lágyabb íz-világot tudnak elérni. Az édességek képesek feldobni az emberek hangulatát, a boldogsághormon tartalmuknak köszönhetően.