Kézműves csokoládé sós íz-világgal

Kézműves csokoládé

Kézműves csokoládé

Amerikában az aztékok előszeretettel készítettek csokoládéból édességeket. Bár ebben az időben még nem igazán voltak kiöntő formák, inkább csak kisebb darabokban vagy táblákban fogyasztották az édességet. A kézműves csokoládé többféle ízesítéssel kerül a fuszerescsokolade.hu webáruházban. Többek között idetartozik a sós étcsokoládé is. A sós íz nem annyira jellemző a csokiban, de azért érezhető. A kissé érdekes íz, a karakteres 70 %-os kakaótartalommal valóban különleges édességet eredményez.

Ha szeretne jó minőségű, belga csokoládét megkóstolni, akkor a fuszerescsokolade.hu webáruház ajánlatait ne hagyja ki! A maják birodalmában is nagyon fontos volt a kakaóbab, amit megpörköltek, ledaráltak, majd vízzel higítottak. A kakaóbab igen magas zsírtartalma miatt, nagyon nehezen keveredett a vízzel. Napjainkban már inkább tejjel vagy tejszínnel van vegyítve a kézműves csokoládé. Így még krémesebb, lágyabb íz-világot tudnak elérni. Az édességek képesek feldobni az emberek hangulatát, a boldogsághormon tartalmuknak köszönhetően.

You may also like...