A koleszterinszintmérő figyelmeztet a helyes életmódra

Koleszterinszintmérő

Koleszterinszintmérő

Hiába folyik a csapból is az, hogy mennyire nagy hatással van az egészségre a táplálkozási forma, sokan csak akkor kapnak észbe, amikor már baj van. Ha magas a koleszterinszint, akkor hamar orvoshoz kell fordulni, ugyanis ez további komplikációkat okozhat.

A koleszterinszintmérő segédeszköz pár csepp vér leadásával, másodpercek alatt megállapítja az aktuális koleszterinszint értékét. Ezeket az adatokat szükséges bejegyezni az orvos által adott könyvecskébe.

Azonban, ha a páciensnek mindez kiment a fejéből, nem kell aggódnia, hiszen a kütyü rendelkezik belső memóriával is. Visszamenőleg 150 mérést lehet felidézni, mindezt pedig könnyebbé és átláthatóbbá teszi a dátum feltüntetése. A koleszterinszintmérő LCD kijelzővel van ellátva, működéséhez pedig két darab ceruzaelemre van szükség.

A méréshez, akárcsak a vércukorszintmérők esetében, tesztcsíkokra van szükség. A www.med12.hu webshopban egy igazán okos szerkezet vehet meg, ugyanis a koleszterinszintmérő tudatja az egyénnel a vércukorszintet.

You may also like...