Mennyire hatékony a progeszteron szint növelése gyógynövényekkel?

Megszűnnek a panaszok

Amikor figyelmen kívül hagyunk bizonyos tüneteket, akkor visszafordíthatatlan betegségek alakulhatnak ki. Az inositol ennek a folyamatnak a megakadályozásán dolgozik, amennyiben inzulinrezisztencia alakult ki szervezetünkben. Ez már önmagában is elég súlyos tüneteteket produkál, de idővel ezek fokozódhatnak. Sokaknál elsőként az indokolatlan hízás jelentkezik, ami leginkább hasi tájékon lesz látványos, amitől nehéz megszabadulni. Amikor az inzulin elnevezésű hormonok felismerő képessége gyengül, akkor az egész szervezet egyensúlytalanságáról is beszélhetünk, mert annyira összetett a működése.

Mindezt természetes módon is tudjuk korrigálni a WTN inositol kapszulával, ami természetes módon segít a vércukorszint szabályozásában és idővel visszaáll testünkben az egyensúly. Ha mindezt kiegészítjük a rendszeres testmozgással és a tudatos táplálkozással, akkor minden tünet maradéktalanul eltűnik. Az inositol készítmény mellett, lehet be kell még vetni valamit a siker érdekében, mert sokszor az inzulinrezisztencia összefügg a nőgyógyászati problémákkal.

A progeszteron szint növelése gyógynövényekkel azért is lehet kulcsfontosságú, mert az ösztrogéndominancia is komoly egyensúlytalanságot idéz elő a hormonháztartásban. Ilyenkor óvakodni kell bármilyen mesterséges készítménytől, mert az csak fokozza a problémát. A hangulatunkra és az általános kedélyállapotunkra is negatív hatással van a progeszteron női hormon hiánya. Habár a kor előrehaladásával, különösen 40 év felett csökken a termelődése, de bizonyos módszerek bevetésével még sokáig életben tarthatjuk a folyamatot.

A wisetreenaturals.hu oldalon olyan természetes hatóanyagokat tartalmazó termékekkel találkozunk, amelyek serkentik a szervezetet a kialakult helyzet visszafordítására. A progeszteron szint növelése gyógynövényekkel a leghatékonyabb és ráadásul olcsó is. Kár lenne elfogadni a hőhullámokat, az erőteljes migréneket és fájdalmakat, a hangulatingadozásokat, az állandó fáradtságot és alacsony libidót, mert van jó megoldás!

You may also like...