Miért éri meg műanyagablakra váltani?

A műanyag ablak jellemzői

A műanyag ablak jellemzői

Túl sokat kell fizetnie télen a fűtésre? Cserélje le a régi nyílászárókat, mert az energia jelentős része a rosszul szigetelő ablakokon keresztül távozik. A műanyag ablak ebből a szempontból remek megoldás lehet.

A dupla üvegezésnek és a különlegesen kialakított légkamrás profiloknak köszönhetően, ezek a nyílászárók rendkívül jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Nemcsak a hőszigetelés terén mutatnak kiváló eredményeket, hanem a hangszigetelés terén is, így a forgalmasak utak mellett, gyárak, repülőterek közelében élők is élvezhetik az előnyeit.

A műanyag ablak beszerelésével 30 százalékot is megspórolhat a fűtésszámlából és időt is megtakaríthat ezzel a megoldással, hiszen ezekkel a nyílászárókkal keveset kell foglalkozni. A műanyag profilok tisztítása igen egyszerű, csak le kell törölgetni néha egy nedves ronggyal.

A profilok kezelés nélkül is ellenállnak az időjárási kihívásoknak, így nincs szükség festésre sem. Ezek a műanyag ablak jellemzőbb tulajdonságai, de még számos más előnye is van ezeknek.

You may also like...