Miért szükséges a méretpontos gumiszőnyeg?

Méretpontos gumiszőnyeg

Méretpontos gumiszőnyeg

Gyakran fel sem tudjuk mérni mekkora jelentősége van egy-egy kiegészítőnek az autóban. Csak akkor jövünk rá, hogy milyen hasznos, amikor a hiányában bekövetkezik a baj. A méretpontos gumiszőnyeg sokkal fontosabb feladatokat lát el, mint az elsőre gondolnánk.

Nemcsak az autó tisztaságának megőrzésben van szerepe, bár erről sem feledkezhetünk meg. Jóval könnyebb úgy takarítani az autót, ha van benne egy kivehető szőnyeg, ami egyszerűen tisztítható. De sokkal fontosabb szerepe van a méretpontos gumiszőnyegnek a padlólemez védelmében.

A fémlemez korróziója felgyorsul, ha vízzel érintkezik. Esős időben ez gyakori lehet, hiszen a cipőnkkel rengeteg nedvességet viszünk be a járműbe. A méretpontos gumiszőnyeg viszont áthatolhatatlan akadályt képez a víz számára, így a padlólemez biztonságban van.

Mivel minden autó utastere más elrendezést mutat, ezért nem mindegy, hogy milyen kiegészítőket vásárolunk bele. A méretpontos gumiszőnyeg tökéletesen illeszkedik az adott autómodellhez, így egyszerűen rögzíthető és a vezetésben sem fogja zavarni a sofőrt.

You may also like...