Mini LED projektor, az otthoni mozizáshoz

LED projektor

LED projektor

Sokan szeretnek moziba járni, nemcsak a társaság miatt, hanem mert nagy kivetítőn láthatják kedvenc filmjeiket, vagy a legújabb népszerű filmet. A LED projektor által a mozi hatás az otthonába is beköltözhet. Egy mini házimozi projektor segítségével könnyen kivetíthető a film egy nagy vászonra vagy épp egy fehér falra.

Ehhez már csak egy kis chips vagy popcorn kell, és máris úgy érezheti magát, mintha a moziban lenne. A LED projektor kisméretű, így nem is foglal sok helyet és nagyon mobilis. Másik előnye, hogy energiatakarékos szerkezet. Ez a mini LED projektor 320×240 felbontással rendelkezik. A kiváló képfelbontása miatt pedig élethűen adja vissza a vetített filmet vagy más multimédia tartalmat.

Alkalmas lehet nemcsak egy film megnézésére, de egy utazás után egy képvetítős élménybeszámolót is lehet tartani a rokonoknak, barátoknak, vagy valami eseményen vetíteni vele. A rendelés mindössze néhány percbe kerül, de hosszú távon okozhat majd örömöket a szerkezet, és most könnyen elintézhető a vásárlás, akár bankkártyával is.

You may also like...