Rögzítse a tévét a fali konzollal!

Fali konzol

Napjainkban rengeteg okoskészüléket dobnak a piacra. Idetartoznak a modern televíziók. Az LCD vagy a Smart darabok a falra szerelve tökéletesen érvényesülnek, mivel síkképernyős berendezések. Ez megoldható a fali konzol alkalmazásával. A legegyszerűbb darabok csupán néhány ezresbe kerülnek, azonban a vásárló rendelkezésére állnak a több tízezer forintos példányok is.

Nyilvánvaló, hogy az utóbbi változat többet tud a hagyományos terméknél. Amennyiben nem használja ki a fali konzol tulajdonságait, nem szükséges sokat költeni rá. A legfontosabb képesség mindegyik szerkezetben megvan, mégpedig a tévé megfelelő rögzítése a falon és annak megtartása.

A legegyszerűbb darab csupán a sínből és a tartókból áll. Az extra tulajdonságokkal ellátott fali konzol több irányba mozgatható és fordítható. Talán a legfontosabb szempont, hogy az eszköz elbírja a TV tömegét. Típustól függ, hogy a tartó rögzítési pontjai 20 vagy 40 centire helyezkednek el egymástól. Kérjen szakértői segítséget, amennyiben nem tud választani a termékek között!

You may also like...