A textilpelenka kiváló tulajdonságai

Hasznos textilpelenka

Régebben szinte minden anyuka használta, viszont ez napjainkra sokat változott. A textilpelenka az eldobható darabok elterjedése óta kevésbé használatos. Viszont ennek ellenére egyetlen babaszobából sem hiányozhat.

Amíg a gyerek felcseperedik, addig rengeteg dologban lehet segítségére ez a jól bevált termék. Jó szolgálatot tehet az etetés és a büfiztetés alkalmával, mivel védelmet nyújt a baba és a mama ruhájának, valamint az ágyneműnek. Ha már egyszer ilyen módon használta a pelust, akkor ki kell mosni. A higiéniára nagy figyelmet kell fordítani. Emellett a textilpelenka nemcsak az etetésnél hasznos. Sokak helyezik a fogzás során a kiságyba vagy a babakocsiba, hogy megóvják a lepedőt a kicsorgó nyáltól, így a baba arca mindig tiszta felülettel fog érintkezni.

Séta közben a babakocsira helyezve napellenzőként is kiváló megoldás. Átengedi a levegőt és jól szellőzik. A textilpelenka minden gyerek kedvence lehet, hiszen nagyon puha, sokan ragaszkodnak hozzá. Tehát ez a kellék sokrétűen alkalmazható a mindennapokban.

You may also like...