A medencék változatai

Medencék

Medencék

A forró nyári napok kellemesebben telnek a víz mellet. Sokan választják a kertekbe a különböző beépíthető, kisebb-nagyobb medencék változatait. Felnőtteknek, gyermekeknek egyaránt kikapcsolódást, hűsölést és felhőtlen szórakozást adhat a medencék használata.

Választható könnyen felállítható eltérő méretben kapható kerti vízgyűjtő alkalmatosság, amit akár még árnyékolóval is fel lehet szerelni. A földbe építhető változatok különböző szűrőberendezésekkel, tisztító rendszerekkel vannak ellátva, így könnyedén, higiénikusan karban lehet tartani őket.

Léteznek olyan kemény műanyagból készült medencék is, amelyek összehajthatóak. A kemény fémszerkezettel rendelkező társaik szilárdak és stabilak, mégis könnyen felállíthatóak az egész család örömére. Akik igazán kényeztetni szeretnék magukat, azoknak ajánlott a négy férőhelyes hordozható pezsgőfürdős medencék.

Ezek a típusok védőtakaróval vannak ellátva, felfújhatóak illetve gyorsfűtő rendszerrel és légbefúvóval rendelkeznek. Válassza ki a legtökéletesebb formát és méretet, hogy a nyári forróság elviselhetőbb legyen az egész család számára!

You may also like...