A rotoros szórófej hatékony segítség

Rotoros szórófej

Amikor épp szomszédja pompás pázsitját csodálja, mindig jusson eszébe, hogy ez egy kemény munka eredményét tükrözi. Aki nem szán elég időt az öntözésre, az soha nem számíthat friss, üde gyepre a kertjében. A rotoros szórófej azon segédeszközök sorába tartozik, amelyek hatékonyan elvégzik az ember helyett a munkát, így nem kell a hétvégi, szabad estéit locsolással töltenie.

Általában a kisebb területű udvarok öntözésénél használják, hiszen a teljesítmény szempontjából erre felel meg a leginkább, ugyanakkor a felszerelése is roppant egyszerű. Maga a forgás sebessége egyenletes, ezért biztosra veheti, hogy nem fognak kisebb sarkok, foltok kimaradni az öntözésből, és ugyanolyan zöld lesz a kert minden egyes pontja.

A rotoros szórófej könnyen kezelhető, ráadásul a karbantartása sem igényel sok időt vagy energiabefektetést. A legnagyobb előnye valóban abban van, hogy nagyon könnyen állítható, legyen szó az öntözés szögéről vagy a vízsugárról. Hatékonyan elvégzi a munka nagy részét, ezért tényleg megéri a befektetést.

You may also like...