Pénzt takaríthat meg a papír asztalterítő tekercs

Az eldobható termékek az élet számos területén régóta bevett szokásnak tekinthetőek. Különösen az orvosi szektorban és a szépségiparban van rájuk kereslet, ahol szigorú higiéniai és egészségügyi előírások vannak érvényben. Ezért az ilyen létesítményekben a papír asztalterítő tekercs nem nélkülözhető.

Az eldobható terítők használhatóak asztalra, valamint kanapéra vagy székre, az orvosi, kozmetikai vagy SPA eljárások során. A használatuk segít fenntartani az előírt sterilitási szintet és megmutatja az ügyfeleknek, hogy a létesítmény komolyan veszi a higiéniai előírások betartását.

A papír asztalterítő tekercsek megvédik a drága berendezéseket a szennyeződésektől és meghosszabbítják az élettartamukat. Velük a személyzetnek nem kell minden alkalommal fertőtlenítő oldattal kezelnie a kanapét vagy a masszázsasztalt, elég, ha minden új ügyfél előtt új eldobható terítőt terít le.

A papír asztalterítő tekercs megfizethető és lehetővé teszi, hogy jelentős összeget takarítson meg, mivel a textil lepedők beszerzése és rendszeres mosása sokkal többe kerül.

You may also like...