Mellnagyobbítás: a leggyakoribb kérdések a műtéttel kapcsolatban

mellnagyobbítás

Mellnagyobbítás

A női test szépségét határozottan a szép, telt keblek jellemzik leginkább, ezek a nőiesség, az érzékenység, a szexualitás és az anyaság szimbólumai. Komoly önértékelési zavarokhoz vezethet, ha a mellek túl kicsik, aszimmetrikusak, ezért sokan döntenek a mellplasztika mellett, aminek kapcsán feltétlenül tájékozódni kell. Ez is fontos tényező mellnagyobbítás műtétnél. Nagyon sok kérdés felmerül azoknál, akik mellnagyobbítást terveznek. Először is, hogy hová tudna jelentkezni konzultációra, mit vigyen magával?

Az első konzultációt követően, mikor kerülhet sor a beavatkozásra? A műtét előtt van-e szükség vizsgálatokra és milyenekre? Hány éves kortól lehet a mellnagyobbító műtétet elvégezni? Jár-e fájdalommal? Mennyi a lábadozási idő? Mikor térhet vissza a megszokott életviteléhez az operáció után? Tehát meglehetősen sok kérdése lehet a páciensnek, de ezekre megkapja a választ a plasztikai sebésztől. Persze, először el kell döntenie, hogy melyik orvoshoz jelentkezik.

Dr. Falus György plasztikai sebész tudásában, tapasztalatában nyugodtan meg lehet bízni minden szempontból, így érdemes felvenni vele a kapcsolatot. A drfalus.hu weboldalon keresztül ezt megtehetjük és ugyancsak ezen a portálon tájékozódhatunk a mellnagyobbító műtétről. Megtudhatjuk, hogy az alkatunkhoz milyen implantátum volna ideális, megismerhetjük a műtét menetét lépésről lépésre, illetve megtaláljuk azoknak a vizsgálatoknak a listáját, amelyeket a beavatkozás előtt feltétlenül el kell végeznünk.

A mellimplantátumot a plasztikai sebésszel együtt választhatjuk ki, aki mindig felhívja a páciensei figyelmét a természetes méretekre, arányokra. A műtét lehetséges kockázatairól is találunk egy leírást a weblapon, hiszen ezekkel is számolni kell, bár nyilván mindent megtesz a sebész annak érdekében, hogy ne jelentkezzenek szövődmények. A portálon azt is olvashatjuk, hogy mikor kezdhetünk újra dolgozni, sportolni a beavatkozás után, mint ahogyan a mellnagyobbítás előnyei is írva vannak az oldalon. A legnagyobb pozitívuma a siker a magán- és szakmai életben is érezhető lesz.

You may also like...