A számvitel támogatott funkciói

Számvitel Flexium

Számvitel Flexium

Amikor a vállalkozás vezetéséről van szó, esetleg az elszámolás kerül sorra, nagyon fontos a megfelelő pénzügyi feladatok kezelése. A számvitel szabványai támogatottak a Flexium által, úgy nemzetközi, mint hazai téren.

Az egyedi számviteli beállításához általában programozás szükséges, azonban a Flexium megkönnyíti a dolgát! A könyvelési beállítások paraméterezésével mindenféle komoly és bonyolult feladat nélkül elvégezhető a különböző számvitel beállítás.

Íme néhány példa, ami a szóban forgó művelet kategóriájába esik: készpénzes kisebb értékű kerekítés, pénznemenként és területenként eltérően beállítható kerekítések, de akár az automatikus teljesítési dátumállítás folyamatos szolgáltatás számlázásakor.

A számvitel támogatott funkciói között megemlíthető a vegyes könyvelés, bank, pénztár, kerekítések könyvelése, utólagos vagy automatikus összepontozás, cikk, cikk-csoport vagy raktár alapú könyvelés és sok más, amit az oldalra kattintva részletesebben megismerhet. A hatékony üzletvezetés komoly feladat és profi munkavégzést igényel.

You may also like...