A szemes kávé rendelés néhány kattintással

A cserjék növekedésének megfelelő hőmérséklet és időjárási viszonyok szükségesek. Etiópiát tartják a kávébab szülőhazájának, ahol megtalálható a cserje még a helyi erdőkben is. A termés szüretelését kézzel végzik és csak a teljesen megérett szemeket gyűjtik be, így megelőzhető a még nyers babok sérülése.

A szemes kávé rendelés eltérő kiszerelésben történhet, annak függvényében, hogy mekkora mennyiséget képes az adott vállalkozás feldolgozni. A szüretelés után a begyűjtött babokat tisztítják és közel 2 hétig tart a szárítási folyamat.

Ezt követően megkezdődik a pörkölési művelet, ami megadja a kávé igazi aromáját. A pörkölés folyamata után derül ki igazán, milyen minőséggel bír, az adott szüretelés gyümölcse. A csomagolás fontos mozzanata, hogy légmentesítsék a pakkokat, elkerülve a kiváló aroma elpárolgását.

Az áruházakba kerülő csomagok elérhetővé válnak, az élénkítő hatással bíró ital kedvelőinek. A szemes kávé rendelés az online webáruházak segítségével roppant egyszerű művelet, hiszen csak néhány kattintást igényel.

You may also like...