A Xiaomi légtisztító egészséges légkört teremt

A készülék rendkívül hatékony a por, a pollen, az állati szőr, valamint a káros részecskék eltávolításában. A Xiaomi légtisztító elsődleges célja nem más, mint friss, tiszta levegőt biztosítson az adott helyiségben, javítva ezzel az életminőséget és elősegítve az egészségesebb környezetet.

A HEPA szűrő a legapróbb szennyeződéseket is eltávolítja, a szénfilter pedig semlegesíti a különböző szagokat és gázokat. Az előnyei közé sorolható az intelligens vezérlés is. A legtöbb modell rendelkezik Wifi-kapcsolattal és kompatibilis az okostelefonok alkalmazásaival, mint a Mi Home App.

A Xiaomi légtisztító távolról is vezérelhető, ami kimondottan előnyös huzamosabb ideig tartó távollét során. Az energiahatékony motornak és ventilátornak köszönhetően, nem növeli jelentősen a villanyszámlát, ezért nemcsak környezetbarátnak, de költséghatékonynak is nevezhető.

A kompakt mérete lehetővé teszi, hogy könnyen illeszkedjen bármilyen térbe anélkül, hogy sok helyet foglalna el. A Xiaomi légtisztító automatikus szűrőcserélő emlékeztetővel is el van látva.

You may also like...