ADR oktatás a nagyfokú biztonságért

ADR oktatás

ADR oktatás

Igazán hasznos és felelősségteljes munkára vágyunk? Akkor nincsen más hátra, mint részt venni egy olyan képzésen, amilyen lehet példának okáért az ADR oktatás. De pontosan mit is takar ez? Mivel rengeteg veszélyes anyag kerül a közutakon szállításra, szükség van olyan speciális képzésre, amely során megtanulunk kellően bánni ezekkel. Nem csak a vezetés az, ami fontos, hanem a pakolás és egyben csomagolás is.

Valamikor szállítható formába kell hozni ezeket, majd aztán megfelelően felhelyezni a járműre. Az ADR oktatás pontosan ezért kiterjed azon személyekre is, akik ezeket a műveleteket végzik. A sofőr dolga nem ritkán csak annyiból áll, hogy vezet és arra ügyel, hogy az út során ne történjen egyáltalán semmi baleset. Sajnos ez nem mindig rajtunk múlik, hiszen ki tudja, mit tartogat az út!

Ha bekövetkezik az, amire senki sem számít, akkor azonnal cselekedni kell, de ezt csak úgy lehet, ha tudjuk pontosan, mi is a teendő. Itt jön az ADR oktatás szerepe a képbe. A feszült helyzetben aztán kiderül, hogy ki volt a jó tanuló!

You may also like...