Az adó 1 százalék jó kezekbe kerül

Adó 1 százalék

Adó 1 százalék

Sok helyen lenne szükség az Ön segítségére, ezért nehéz eldönteni, hogy melyik ügyet támogassa a felmerülő lehetőségek közül. Például a leukémiás gyermekeket segítő Daganatos.hu Alapítvány jó választás lehet, ezért ide elküldhető az adó 1 százalék.

A honlapon tételesen fel van sorolva, hogy milyen célok elérése érdekében van szükség a forrásokra. Például a pénz legnagyobb része a steril szobák kialakítására megy el. Ugyanakkor rengeteg forrásra van szükség a víztisztító berendezések megvásárlása érdekében is.

Az adó 1 százalék jól jöhet a felújítások és a gépek lecserélésének idején is. A laboratóriumi vizsgálatok elvégzésére is kérhető támogatás a Daganatos.hu Alapítványtól. Fontos a kutatások finanszírozása is, hiszen így nagyobb eséllyel lehet megmenteni a megbetegedett gyerekeket.

Továbbá az adó 1 százalék segítségével programokat is lehet szervezni a pácienseknek, akik végre elfeledkezhetnek egy kicsit a betegségükről. Tehát kérjük, Ön is járuljon hozzá ahhoz, hogy a leukémiás gyerekek jobban lehessenek.

You may also like...