Az autómentés árakat befolyásoló tényezők

Autómentés árak

Ha útközben robban le a gépkocsink, szeretnénk mielőbb megjavíttatni, hogy elérjük a kitűzött célt. Azonban bármilyen gyorsan is szeretnénk túl lenni a kellemetlenségen, nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy melyik szolgáltató mennyi pénzt kér el a segítségért.

Az autómentés árak ugyanis rendkívül változóak, még a fővároson belül is, és nagyon sok tényező befolyásolhatja ezeket. Biztosan nem annyiba fog kerülni a szolgáltatás, ha lerobbantunk és csak el kell vontatni a járművet, mint karambol esetén, amikor el kell szállíttatni.

Ugyancsak befolyásoló tényező a kilométerek száma, amit a szolgáltatónak meg kell tennie, amíg kiérkezik a helyszínre, és persze, még ott van a helyszín és a házunk vagy a szerviz kapuja közötti távolság. Tehát azt mondhatjuk, hogy az autómentés árak megállapítása az adott helyzettől függ. Azt viszont érdemes figyelembe venni, hogy melyik szolgáltató milyen kedvezményekkel dolgozik, főleg, ha nagyobb távolságokról van szó. Nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy ilyen esetekben még lesznek más kiadások is.

You may also like...