Az elektromos fűtés kényelmes és esztétikus

Hatékony fűtőberendezés

A fürdőszobában levő hősugárzót nemcsak a helyiség fűtésére használhatjuk, hanem törölköző vagy kisebb ruhadarabok szárítására is. Így az elektromos fűtés használatával egyszerre két dolgot is elérhetünk, ráadásul az védettség miatt, a vizes környezetben is biztonságos az alkalmazása.

Az Atlantic márkájú termékeinkre abban az esetben, ha augusztus 31-ig megvásárolja, 3 év kiterjesztett garanciát kap pluszba, a 2 év gyári garancia mellé.

Ezekre a termékekre jellemző a megbízhatóság és minőség, hosszú élettartam, pormentes és folyamatos fűtés, túlmelegedés elleni hővédelem, csendes működés. Az elektromos fűtés előnye még, hogy nagyon könnyű felszerelni a falra és üzembe helyezni, nincs szükség képzett szakemberre.

A termosztát pedig gondoskodik arról, hogy mindig állandó legyen a hőmérséklet, így amikor a helyiségben a megadott érték alá csökken a hőmérséklet, rögtön bekapcsol. Használja ki Ön is az elektromos fűtés előnyeit, akár a fürdőszobában, szárító radiátort használva, akár a lakás más helyiségeiben!

You may also like...