Az érintésmentes fizetés előnyei

érintésmentes fizetés

Érintésmentes fizetés

A világ tele van különféle kihívásokkal, amelyek széles határok között változnak. Ki gondolta volna például, hogy szinte az összes ország gazdaságát 2 évre leállítják? A koronavírus okozta járvány olyan vízválasztó volt, amire még sokáig fog az emberiség emlékezni. Nem meglepetés az sem, hogy ekkorra tehető a készpénzmentes fizetési módok elterjedése. Mindenki igyekezett minimálisra szorítani az érintkezésből adódó betegség átadásának kockázatát. Önmagában ez még nem minden, ami a technológia fejlődése és gyors terjedése mellett szól.

A Novopayment szerint több előnyük is van az érintésmentes fizetési módoknak. Az egyszerűség, a kényelem döntő jelentőségű, a jogszabályi előírásoknak való megfelelésen túl. A biztonság sem elhanyagolható, amit a hálózatok biztosítanak. Magának a készpénznek a logisztikája gyakran bonyolult tényező. A bankjegyeket átvenni csak az érem egyik oldala, hiszen azokat utólag számolni, szállítani, tárolni, néha váltani, kötegelni ugyanúgy szükséges. A kártyás vagy online fizetéseknél mindez kimarad a sorból.

Nincs felesleges macera az apróval és a visszajáróval. Egyetlen mozdulat az egész és a számlán jóváírásra kerül az összeg. Egyre inkább úgy tűnik és joggal, hogy a jövő a készpénzmentes fizetési megoldások felé mutat. Ennek velejáró következménye a digitális pénz megszületése. Bár ez már létezik, hiszen a bankszámlákon ilyen formában vándorolnak a költségek, de az egységesítés még hátra van e tekintetben. Senkinek sincs fogalma arról, hogy hosszabb távon merre halad ez az elképzelés, de nyitottan érdemes hozzáállni.

A készpénzmentes fizetés lehetőségének megteremtésében a Novopayment élen jár. Olyan előre kidolgozott programok, úgynevezett pluginok állnak startra kész állapotban, amelyek aktiválásával a legtöbb rendszerhez kapcsolódnak és működésbe lépnek, mindenféle probléma nélkül. A hatékony POS terminálok pedig az áram alá helyezést követően máris alkalmasak a kártyák fogadására. Vevőnek és eladónak egyaránt könnyebbség az érintésmentes fizetési módok használata. Itt az ideje kiaknázni az ebben lévő potenciálokat!

You may also like...