Gyors súlyleadás: mítosz vagy lehetséges?

hatékony fogyás

Hatékony fogyás

A legtöbben gyorsan szeretnék leadni a fölösleges kilókat, azonban ez nem ilyen egyszerű, mert több tényezőtől függ a siker. Vannak alacsony, közepes és magas intenzitású zsírégető edzések, de mindenkinek a saját fizikai kondíciójától függ, hogy melyik számára a könnyű és a nehéz. A www.intenset.hu weboldalon bővebben olvashatsz még a hatékony fogyásról. Ugyancsak itt találod meg a 12 hetes Intenset edzéstervet és diétát, amihez ingyenesen juthatsz hozzá. Érdemes kipróbálnod ezt a remek programot, aminek segítségével sikerre viheted a fogyókúrádat.

Tulajdonképpen bármi lehet zsírégető edzés, a lényeg az, hogy a számodra megfelelő intenzitással végezd. Különösen ajánlott figyelned arra, hogy minél nagyobb izmokat, több testrészt nagyobb kiterjedésben, gyorsabban mozgass meg. Itt a szakember a négyütemű fekvőt ajánlja, ami jó eredményt hoz még akkor is, ha az elején gyűlölni fogod. Minden esetben körültekintően kell edzésformát választanod.

Érdemes olyan mellett döntened, amit szeretsz, nem sérülsz meg tőle és megfelel a jelenlegi állapotodnak. Például az, akin 15 kg plusz van, inkább ússzon vagy evezőgépezzen, mint fusson. Rendkívül fontos a rendszeresség a zsírégető edzés esetén, heti 3-5 alkalom 20-60 perc mindenképpen kell. Ha úgy döntesz, hogy maximalizálni akarod az elégetett kalóriák számát, akkor ajánlott intervall edzésekben gondolkodnod. Ez az intenzitást váltogatja egy edzésen és mozgásformán belül.

Üres gyomorral nem ajánlott edzeni, de szerencsére, ma már kiváló fehérjék vannak, így egy shake-t mindenképpen érdemes fogyasztanod ahhoz, hogy normálisan tudj edzeni, ne veszíts izmot és ne ess össze. Vigyázat! A túl hosszú, túl intenzív edzés jelentős mennyiségű izomfehérje vesztéssel is járhat! Természetesen, az edzés mellett arra is fokozottan figyelned kell, hogy mit eszel. Az Intenset diétás étrendet szintén megtalálhatod a fent említett weblapon. Akkor döntesz jól, ha betartod az Intenset edzésprogramot és diétát egyaránt, mert ezek együttes hatása fogja számodra meghozni az elvárt eredményt.

You may also like...