Az Extra Dry pezsgőben kevés a kalória

Extra Dry pezsgő

Azok, akik odafigyelnek az alakjukra, igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy vonzó külsejüket megőrizzék. Legtöbben nemcsak rendszeres sportolással, aerobikkal, esetleg valamilyen kalóriaölő modern tánccal törekszenek erre, hanem általában az étrendjüket is nagy gonddal állítják össze, amibe az Extra Dry pezsgő bizony semmiképpen nem kerül be. Hogy miért?

Egyesek szerint az alkohol nem tesz jót a szervezetnek, legfőképpen a fogyókúrának nem, mások azt állítják, hogy túl sok kalóriát tartalmaz, ami inkább a kilók felszedésében segít, nem beszélve a benne levő cukrokról. Azonban, akik így gondolkodnak, azok nincsenek tisztában az Extra Dry pezsgő tulajdonságaival. Ugyanis a száraz pezsgőben van a legkevesebb kalória, ráadásul az alkoholtartalma is jóval alacsonyabb, mint általában a fehérbornak.

Az Extra Dry pezsgő cukortartalma viszont kicsivel magasabb, mint a szárazaké, de ez még nem jelenti azt, hogy napi egy-két pohárkával bármilyen szempontból ártalmas lenne. Egyébként is, a modellek vacsora helyett gyakran fogyasztanak egy kis pezsgőt, mivel nem hizlal.

You may also like...