Az istenek által kedvelt tejkaramella ára

Tejkaramella ára

Itt az ünnep és még nem tudod, hogy mi kerüljön a csomagba a karácsonyfa alá? Vagy jön a Mikulás és a virgács mellé jó volna még valamit tenni? Esetleg szülinapját ünnepi valaki a szeretteid közül és még nem tudod mivel okozhatnál örömet? Akkor lépj fel a Gourmania weboldalára, mivel itt egy tasak tejkaramella ára mindössze 570 Forint.

Talán úgy gondolod, hogy nem elegendő csupán egyetlen tasak cukorkával kiszúrni valakinek a szemét? Természetesen még lehet mást is venni, de kezdetnek ez mindenképpen nagyszerű ajándék, amitől mind a kicsik, mind a nagyok meglepődnek majd, főleg ha elropogtattak már egyet.

A Lengyelországból származó édesség tradicionális recept alapján készül. Külső része kissé keményebb és ropogósabb, belsejében viszont olyan olvasztott tölteléket találunk, amitől talán még az Olümposz istenei is hátast vágnának. Mivel a tejkaramella ára itt ennyire alacsony, igazán megéri innen rendelni, hiszen a zsebünk sem bánja, közben pedig páratlan élményben és örömben részesíthetjük szeretteinket.

You may also like...