Az infraszauna fájdalomcsillapító hatású

Infraszauna fülke

Temérdek északi országban a szauna szinte már egy szent hely, ahol az ember fel tud töltődni, szocializálódhat és kiheverheti az adott hét fáradalmait. Magyarországon is egyre többen ismerik meg az infraszauna pozitívumait, amelyek bizony nagy számban ismertek már. Az egyik ilyen kedvező tulajdonság a fájdalomcsillapító hatás.

Az infraszauna a hő révén elősegíti a véredények kitágulását. Ez megkönnyebbülést hoz az izmoknak, amik ezáltal jobban regenerálódnak, illetve felgyorsul a sérült szövetek felépülése. Európa számos országában, az úgynevezett hipertermiás terápia széles körben használt az ízületi gyulladástól szenvedő betegek kezelésében.

Ezen kívül az infraszauna terápiát hatékonyan alkalmazzák Japánban is a reumás ízületi gyulladás, hátfájás, isiász, lumbágó, fejfájás, görcsök esetén is. Azt sem szabad elfelejteni, hogy az infraszauna jó választás lehet, ha egy idősebb személy az öregkori merevség okozta fájdalmakkal küzd. Mindez megmagyarázza, hogy az infravörös kezelés miért is annyira közkedvelt választás.

You may also like...