Az omega 3 a reklámok sztárja

Omega 3

Omega 3

Az ember sokszor már azt se tudja, hogy mit higgyen el abból, amit a reklámokban hall. Omega 3 zsírsavval dúsított margarin vagy intelligens mosószer, néha nem lehet az igazat a hangzatostól megkülönböztetni. Mindenképpen érdemes a reklámokat fenntartással kezelni, mivel egyetlen érdekük az eladás növelése.

Viszont néha mondanak olyant is, amelyet érdemes megszívlelni. Az omega 3 tekintetében ugyanis igazak azok az állítások, amelyek szerint elengedhetetlen a szervezet egészséges működéséért. Ugyanakkor az is igaz, hogy a test nem tudja magának előállítani, ezért kell gondoskodni a megfelelő külső bevitelről.

Ez a magyar társadalomban még inkább helytálló, hiszen nem olyan a magyar konyha, amelyben kiegyensúlyozott mértékben fogyasztanak ebből a zsírsavból a telített zsírsavakhoz képest. Hiszen az omega 3 leginkább a tengeri halak húsában található meg, ennek a rendszeres fogyasztása által lehet a mindennapi táplálékkal a szervezetbe bevinni. Ha ezt nem tudja biztosítani, akkor olyan omega 3 kapszulát érdemes bevennie, amely megfelelő mértékben biztosítja ezt az esszenciális zsírsavat.

You may also like...